Wines of the Land of Castilla y León

From the heart of Castilla we make wine for the world. Discover our land through our wines.

BIB OCTOGONAL by Cuatro Rayas

  • Pale yellow color.
    Fresh and floral aromas predominate on the nose.
  • Smooth and long aftertaste on the palate.
  • Pairing: Fresh fish and seafood.

Caballero de Castilla Roble

  • Cherry red color with bright and attractive garnet rim.
  • On the nose we find aromas of red fruits with notes of coconut and vanilla.
  • In the mouth it is soft and meaty, very tasty and long aftertaste.
  • Pairing: Cheese, Iberian, grilled meat.

Caballero de Castilla Roble

  • Color rojo cereza con ribete granate brillante y atractivo.
  • En nariz encontramos aromas de frutas rojas con notas de coco y vainilla.
  • En boca es suave y carnoso, muy sabroso y largo en postgusto.
  • Maridaje: Quesos, ibéricos, carnes a la brasa.

Casa María Roble

  • Cherry red color with bright and attractive garnet rim.
  • Aromas of red fruits, liquorice and dairy with notes of vanilla.
  • In the mouth it is soft and meaty with well flavored sweet tannins, very tasty and long aftertaste.

Casa María Rosado

  • Strawberry currant color, clean and bright of medium intensity.
  • Red fruits (raspberries) predominate on the nose.
  • In the mouth it is fresh and tasty with fruity sensations.
  • Pairing: Paella, light meats and mushrooms.

Casa María Rosado

  • Color fresa grosella, limpio y brillante de intensidad media.
  • En nariz predominan las frutas rojas (frambuesas).
  • En boca es fresco y sabroso con sensaciones frutales.
  • Maridaje: Paella, carnes ligeras y hongos.

Casa María Verdejo

  • En vista es amarillo pálido verdoso.
  • En nariz, aroma a golosina.
  • En paladar es refrescante y goloso.
  • Maridaje: aperitivos y postres.

Dolce Bianco

  • In view it is pale greenish yellow.
  • On the nose, aroma of candy.
  • On the palate it is refreshing and sweet.
  • Pairing: appetizers and desserts.

Dolce Bianco

  • En vista es amarillo pálido verdoso.
  • En nariz, aroma a golosina.
  • En paladar es refrescante y goloso.
  • Maridaje: aperitivos y postres.

Dolce Piacere

  • En vista es amarillo pálido verdoso.
  • En nariz, aroma a golosina.
  • En paladar es refrescante y goloso.
  • Maridaje: aperitivos y postres.

Dolce Rosato

  • Low intensity cherry color with slight raspberry reflections.
    On the nose, intense and fruity aroma.
    On the palate it is refreshing and sweet.
    Pairing: appetizers and desserts.

Dolce Rosato

  • Color cereza de baja intensidad con ligeros reflejos frambuesa.
  • En nariz, aroma intenso y frutal.
  • En paladar es refrescante y goloso.
  • Maridaje: aperitivos y postres.

Pecatis Tuis Rosado

  • Color fresa, brillante y de intensidad media.
  • En nariz predominan las frutas rojas.
  • Fresco en boca con sensaciones frutales.
  • Maridaje: Paella, carnes ligeras y hongos.

Pecatis Tuis Tempranillo

  • Cherry red color with garnet rim, bright and attractive.
  • On the nose, we find aromas of red fruits and clean wood.
  • In the mouth it has a long and pleasant mid palate.
  • Pairing: Cheese, Iberian, grilled meat.

Pecatis Tuis Tempranillo

  • Color rojo cereza con ribete granate, brillante y atractivo.
  • En nariz, encontramos aromas a frutas rojas y madera limpia.
  • En boca tiene un paso largo y agradable.
  • Maridaje: Quesos, ibéricos, carnes a la brasa.

Pecatis Verdejo

  • Color amarillo pálido acerado.
  • En nariz predominan los aromas frescos y florales.
  • Paladar suave y largo en postgusto.
  • Maridaje: Pescados y mariscos frescos.
0
    0
    Esta es tu compra
    Tu carrito está vacíoVolver a la tienda
    × ¿Cómo puedo ayudarte?